Naar boven

Maison Scotch

(43) (43 artikelen)
Maison scotch logo

Maison Scotch uit de stal van Scotch & Soda

Maison Scotch is sinds zomer 2010 de damescollectie van het internationaal succesvolle modemerk Scotch & Soda. De kleding toont een mooie mix van stoere, vintage elementen met lieve, vrouwelijke details. De veelzijdigheid in kleur en vorm, de prachtige materialen en de bijzondere details kenmerken dit Amsterdamse modemerk. De ontwerpers laten niets onbenut om unieke, draagbare en betaalbare kleding te maken.

Maison Scotch draag je met liefde

Kleding die met liefde en plezier wordt gedragen en waarbij zelfs de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. Eigenzinnige mode met inspirerende ideeën van over de hele wereld. En dat komt uit een atelier in ons eigen land. Het merk heeft ook buiten Nederland een flinke positie weten te verwerven. Dat is ook niet zo raar, met deze mooie en uitgebreide collectie. Het merk combineert goed met de collecties van Vero Moda en Object

Kijk hier voor je nieuwe outfit

De collectie t-shirts van Maison Scotch geeft een mooi beeld van de veelzijdigheid. Wil je je gekleed presenteren of juist sportief? Het is allemaal mogelijk binnen de collectie. Voor een nog uitgebreidere collectie ontvangen we je graag in onze winkel in Tubbergen.

Maison Scotch najaar 2017

De zomercollectie van Maison Scotch is boven alles enorm kleurrijk. En net als in de afgelopen zomer kan alles met elkaar worden gecombineerd. Strepen met panterprint, roze met rood en een plisserok met een sweater erboven. 

Musthaves voor najaar 2017 zijn de panterprint zoals bij deze Maison Scotch Blazer Velvet en de grote strikblouse zoals de Maison Scotch Blouse Bow. De mooiste items vind je hier online en kom voor nog meer Maison Scotch naar onze winkel in Tubbergen.